Ellie tipsar!

Världens bästa tips för lata småbarnsföräldrar!
 
Knyt ett snöre runt köksbordet och fäst leksakerna i det. Vips så behöver du inte plocka upp leksakerna 140000 gånger från golvet. Check!
 Alltså. Jag är sjukt smart!😉👍
 

Slapparlördag

Denna lördag startade med mys och bus.. tilda och Theo hängde med upp och hämtade algot när han vaknade. Han vaknar ju alltid sist. Åh han vart sååå glad när de stack ner sina små söta ansikten ner i spjälsängen. Det smilet gick inte att ta miste på. Lycka.
Mamma bina kom med färskt bröd och helgfrukosten var kirrad! 
 
Efter frukosten stack David iväg och fixade element inför vintern och eftermiddagen/kvällen bestod av att installera dom. Då vårt hus inte direkt är i det modernaste laget så är det ju inte chop chop direkt. Men nu är det på g! 
 
Mina föräldrar kom på fika och Algot undersökte hokus pokus stolen lite mer än vanligt. Han fick även "äta" själv för första gången. Det resulterade i att jag fick stå och skrubba jävlar. haha. får se om mattan klarade sig från fläckar. Måste fixa golvskydd där snarast! 
Kul hade han iaf. Nu är lördagen slut. Okej hej då. 

Slut på lugnet och oväntat besök

Det är så himla kul och sjukt att det går så fort att se att Algot faktiskt börjar bli ett barn nu.. ingen bebis som ligger stilla längre.. 
Han sätter sig upp i babysittern.
Djuren får passa sina svansar.
Babysittern funkar bättre som leksak.
Tur att vi satte upp kamin skyddet/gallret, för nu tar han sig runt i gåstolen och pillar på det han kommer åt! Han rullar gärna dit Teo ligger och sover. Sen står han och skrattar och sträcker sig efter honom.😄 Teo blir skitgrinig.
 
I onsdags när David var på smideskurs kom min bästa onsdagstradititions vän Bina! Och idag när David göttar sig på julbord (såå avis) så fick jag finsällis av Tilda och Theo! Vi körde Tacos middag. Algot fick burk-lasagne. Matthäng. Godismys och filmkväll. 
Där sitter dom i myshörnan och leker. De har fredags mys och är så där underbara som bara dom är😍
 
Tilda och Theo ville tända ett ljus för sin gammelfarmor. De flinade och sa att de ville att ljuset skulle hänga i luften. De trodde kanske att det inte gick att ordna. Men om barnen vill ha flygande ljus så fixar ellie flygande ljus. Tilda fick äran att tända ljuset.
För gammelfarmor. Fint😍
 
Nu tänker jag joina alla barnen på övervåningen och säga hej då till fredagen. Imorgon är det lördag och vi har inget planerat. Så skönt! 
RSS 2.0