Slut på lugnet och oväntat besök

Det är så himla kul och sjukt att det går så fort att se att Algot faktiskt börjar bli ett barn nu.. ingen bebis som ligger stilla längre.. 
Han sätter sig upp i babysittern.
Djuren får passa sina svansar.
Babysittern funkar bättre som leksak.
Tur att vi satte upp kamin skyddet/gallret, för nu tar han sig runt i gåstolen och pillar på det han kommer åt! Han rullar gärna dit Teo ligger och sover. Sen står han och skrattar och sträcker sig efter honom.😄 Teo blir skitgrinig.
 
I onsdags när David var på smideskurs kom min bästa onsdagstradititions vän Bina! Och idag när David göttar sig på julbord (såå avis) så fick jag finsällis av Tilda och Theo! Vi körde Tacos middag. Algot fick burk-lasagne. Matthäng. Godismys och filmkväll. 
Där sitter dom i myshörnan och leker. De har fredags mys och är så där underbara som bara dom är😍
 
Tilda och Theo ville tända ett ljus för sin gammelfarmor. De flinade och sa att de ville att ljuset skulle hänga i luften. De trodde kanske att det inte gick att ordna. Men om barnen vill ha flygande ljus så fixar ellie flygande ljus. Tilda fick äran att tända ljuset.
För gammelfarmor. Fint😍
 
Nu tänker jag joina alla barnen på övervåningen och säga hej då till fredagen. Imorgon är det lördag och vi har inget planerat. Så skönt! 
mammabina.blogg.se
2016-11-26 @ 12:42:06

Tack moster Ellie för att du alltid ställer upp ❤

Svar: Anytime!❤
Ellie och David




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0