Julstök

I lördags var det dags för det årliga pepparkaksbaket med Davids farmor och kusiner. Förra året var det även korvtillverkning.  Förra året försov vi oss och missade pepparkakorna. Iår var det bara pepparkakor. Iår försov vi oss inte. Runt klockan 10 klev vi innanför dörren hem till Susanne och Staffan. Farmor Monica var där och Algots kusin Loui var där. 
 
Dags att förbereda ihopsättning av pepparkakshus som Algots gammelfarmor förberett. 
Spännande att se hur man gör. Algot fick när huset var ihopsatt sätta dit godisar själv. Åh vad duktig han var. Så försiktig och han satte nästan klart alla innan han upptäckte att de gick att ÄTA! Haha. Mums. De flesta mot slutet hamnade alltså i munnen med andra ord. 😋
Stolt kille över sitt första pepparkakshus som han själv hjälpt till med och så fint det blev! 
 
Efter vilan så hade även Titti, Dan och Tove anlänt. Tove hade varit och provat på cheerleading. Detta visade hon upp och även Algot fick testa!😃
Superduktiga😍
 
Sedan var det dags att göra lite pepparkakor. Ungarna var duktiga. Småkillarna grejade med formar och kavlar tills de även här upptäckte att degen gick att ÄTA. Sen vare kört. Haha.
Fina Tove. Hon är så fin med killarna❤
Killarna lekte så bra tillsammans. Så himla kul att se❤
 
Som alltid får vi så god mat där. Och färskt bakat bröd. Vi gick inte hem hungriga. Så himla mysig dag det blev med fina människor. Vi blev kvar tills det var sovdags för Algot. 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0