Vår vän

Idag hängde jag och Algot hemma på fm. Jag börjar känna av en väldig rastlöshet. Eller ja. Algot ger mig mer motion än jag beställt. Men en rastlöshet av att vara hemma. En rastlöshet av att göra samma saker. Dag ut och dag in. Vardag som helg. Vi leker. Äter. Leker. Byter blöja. Leker. Klär på oss. Matar hästarna. Gungar. Går en promenad. Algot sover. Jag städar undan. Om jag hinner tar jag soffhäng med serie. Algot vaknar. Vi leker. Äter några gånger till. Leker. Sover. Alla hemmadagar ser likadana ut. Så gissa om vi vart glada att våran fina vän Bina ville hänga med oss idag. Vi hade båda ärenden på Marieberg så det blev där hänget hände. Mitt ärende var Telia. Får vänta ett par veckor till på min kära telefon...
Tack för idag. Slut för idag😍

Spets-band

Idag bjöd vi hem Sabina, Jonas, Tilda och Theo på brunch. Vi har ett speciellt band med dessa kära vänner. Ett spetsband. Internt,  fråga inte. Klockan 1000 klev de in genom dörrarna. I huset osade det av härlig frukost/brunch deluxe doft och alla intog sina platser i matsalen och började kalasa på diverse mumsigheter.
Mumsigheter😋
 
När alla var mätta och glada gled vi ut för en stunds helikopterflygning utan passagerare i trädgården. 
Det verkar vara riktigt teknik att få den där att flyga, men ungarna var duktiga! 
 
Bollhavet blev ganska populärt. 
Mys o gos. Lek och lunch. Bus och häng. Det blev en härlig heldag med favoriter.
Favoriter😍

Shopping fynd

Mamma, jag och Algot tog en shoppingtur till Marieberg i fredags. Det var dags att knåpa ihop lite smått och gott till det lilla nytillskottet i familjen. 
Vi hängde hos dom i eftermiddags och jag tror att det vart godkänt.😍
Själv fick jag med en ny haklapp och en "tyghylla"!? hem.
Oavsett vad det nu heter så passar den perfa i badrummet😊
 
Idag var det loppis dag! David ville greja klart trapp-staketet så jag bjöd med pärona som sällskap. Vi startade med hallsberg och uffes lada. Där hittade jag lite grejer direkt. 
 
Vi fortsatte kosan mot storstaden och hindersmässans loppis. Även där fyndade jag en del. Kul shopping idag. Här följer bilder på mina fynd:
En sångpåse med diverse små figurer i. En plopp-upp leksak. Ja jag kom på det ordet nu. Plopp-upp. Kul!
Bollhav med mur. En grön pulka till våran snöiga vinter😜 och en liten prylhylla. Jag köpte även en handduk till Algot att dra över huvudet. No bild. den ligger i tvättmaskinen i skrivande stund. 
En Disney bok. Tarzan. Det fanns fler. Jag hade velat ha alla! men kontanterna tröt. så det fick bli en iaf. Jag vart totalt kär i dessa böcker. Bilderna är helt fantastiska. 
 
Efter en helkväll av skurande och tvättande är sakerna nu redo för att inspekteras av pruttungen imorgon när han vaknar. Jag tror han kommer bli glad. Han föddes glad. Han blir glad av ingenting. Idag stod han mot soffkanten och asgarvade åt Teo i säkert 10 minuter......när han sov😂
RSS 2.0