Kubbturnering 2017

Efter en solig förmiddag med hattprovning och kaoshem i flyttkartonger tog jag och Algot en "biltur" medans David stod i duschen.
Sedan var det dags för dagens aktivitet. Den årliga kubbturneringen hos davids mamma! 
 
Det blev fantastiskt god mat under tillfälligt tak som ordnades spontant när regnet hälsade på. Sedan blev det kubb. Jag hamnade i lag med Davids mamma och stefan. Vi var ett bra team och vann våra matcher som tog oss hela vägen till final! Motståndare var David med Andreas och Martin. De vann tillslut. Men det var riktigt jämnt. Under hela kvällen faktiskt. Kul! 
Algot. Lille pruttskrutt😍 han var så duktig. Och den enda som hade med sig regnkläder. Lycklig att springa runt i regnet! Och nyfiket satt han och tittade på kubbspelet.
När kvällen och pyjamasen var ett faktum var det mysigt att krypa upp bredvid coola Måns och titta på spel. 
 
Mycket trevlig och mysig dag. Nu är jag och Algot hemma i våra sängar medans pappa David stannade kvar för snicksnack natten lång😎
 
Sista natten i detta hus. Imorgon bär det av mot åbytorp. Spännande!

Förändring

För ett tag sedan fick jag reda på att mitt gamla hus skulle bli ledigt. Med renovering och ofärdig hus där vi bor nu Plus skadad toa som måste rivas helt inom kort togs beslutet att vi flyttar in där. Nu börjar det komma till sin spets. Huset är röjt och det är bara städning kvar för Helena som bor där nu innan vi får plocka in vårt. 
 
Det kommer bli lite trångt, huset är ju inte stort. Men då får vi eller David chans att åka till detta hus och göra färdigt utan distraktioner och sovtider mm... detta har missförståts av en del, så för att poängtera. David och jag gör inte på något sätt slut eller går isär. Vi kommer bara att vara lite mer särbos under renoveringstiden.
 
Igår var jag och algot hela dagen ihop med Sabina och ungarna. Hjälpte Helena lite grann att plocka lite smått i huset. Tilläggas här skall väll att de två är syskon och att vi faktiskt känner Helena. Kanske ser lite dumt ut att vi hänger på gården hela dagen annars. 
Det blev utomhus pizza, lek, bus och fika. Och lite skottkärrekörning😃 vi har redan kört dit lite utomhusleksaker på gården. 
 
Även om det inte riktigt blir som vi tänkt oss så är jag glad att det är detta hus. Jag har alltid älskat att bo här. I'm Back liksom😍
Nu återstår att se hur framtiden utvecklar sig.

Grillat med vänner

I måndags ringde en vän till mig. Magnus. Jag har varken pratat med eller träffat honom på nästan 1 helt år. Han bjöd hem mig på grill och ölkväll. Jag kunde inte tacka nej. Så runt 18 tiden gled jag över. Min vän Alma var oxå där! 
 
Det blev en hel del snack. Extremt god mat. Magnus är en klippa på mat. Speciellt grillat. Sjukt duktig. Den bästa maten jag ätit har nog vart hos honom. Riktig restaurangkänsla! Vi satt ute i hans nybyggda utekök. Fantastiskt fint! Vilken lyx. Drinkar gjorde han åt oss oxå!
När kylan anlände gled vi in i deras altan och värmde oss med salta pinnar, popcorn och Yatzy som jag vann tillslut innan jag åkte hem och däckade i sängen😪 Riktigt trevlig måndagskväll blev Det! 
RSS 2.0