Projekt hus

Vårat hus är ständigt under arbete. Tanken är att allt ska bli färdigt och säljvänligt så att vi kan hitta vårat drömhus, flytta in, sätta oss och njuta av tillvaron eller faktiskt jobba på något med glädje där vi trivs istället för att som nu, komma hem och se allt jobb som finns och tvinga oss själva att görat. Men det finns en hel del kvar att fixa till tills dess. Här kommer några exempel på sånt som blivit fixat i veckan av David.
Några genomgångar färdigt.
Lite målning här så blir det tipp topp! 
Snygga detaljer vid kamin på övervåningen. Det är smågrejer men det tar oxå tid. I vår/sommar blir förhoppningsvis utsidan klar. Sen är det bara att tuta och köra😉😎

Är det vår nu?

Nu har vi haft några soliga dagar. Jag undrar om det inte är här för att stanna den här gången. Dock hörde jag rykten om att det skulle snöa imorgon. Nåja. Vi tar till vara på de solstrålar vi getts. Vi har gungat och varit ute och lekt. 
Det blir minsann lite lättare att vara ute med en sån här liten när det blir lite varmare i luften och torrare på backen. Dessutom är det fan inte lätt att krypa i snö. Nu längtar jag verkligen tills han börjar gå. Det är på gång men inte så intressant. Han tar några steg emellanåt iaf men. Det går ju fortare att krypa! 
Gungan är riktigt poppis. 
 
Idag var vi en snabbis på öppna förskolan. De skulle grilla idag så sångstunden började senare. Vi var där och lekte en timme sen åkte vi och köpte en sulky. Sedan hem för att möta våra vänner Johanna, Tage och Malte för lite bus och mys några timmar.
Lite smidigare men framförallt tar den inte ens hälften så stor plats som vagnen vi har vid frakt. Får se hur mycket vi använder den. Bra och rejäl vagn ändå och 300 kr var ju inget att bråka om👍
Nu ska vi sola oss en stund till innan det är dags att väcka pruttungen❤
RSS 2.0