I'm out

Pausar här Ett tag. Det är alldeles för mycket både psykiskt och fysiskt just nu. 
 
Later.....

Familjehäng

Vi har hunnit med att ha kräftskiva! Ja visst! Mamma ringde en dag och sa att de tänkte äta kräftor. Hon hann knappt avsluta den meningen förens jag stod i deras dörröppning med kräfthattar och girlanger! Kräftor behöver man inte säga två gånger till mig inte! 
Algot fick smaka sin första kräfta någonsin. Jag tänkte inte introducera det egentligen för honom. I hopp om att han då inte skulle bli intresserad av att äta det. Alltså mer till mig. Jag vill alltså inte ens dela med mig till min egen son. Jag tror att jag har ett beroende. Dock så fick han iaf smaka. Han gillade den inte! Gjorde miner när han slickade på den och spottade ut stjärten. Bra ändå ju!😉 
 
Vi i familjen har en gruppchatt där alla är med och terroriserar varandra. I söndagens morgon sms. Ja vi skriver alltid godmorgon till varandra i princip varje dag allihopa. Då kom iaf en bild på pannkaks stekning från Marie och Daniel. Vi låg fortfarande i sängen och svarade -när ska vi komma? Färdigt om 15 fick vi till svar. Det lät som en inbjudan så vi drog dit i pyjamas. 
Efter frukost och massa lek bjöd vi med oss alla hem till oss på lunch. Vi hade tacos grejer som behövdes göras iordning. Efter mumsandet sövde vi barnen och planerade eftermiddagen. Jag fick en briljant idé som vanligt. Vi ringde in resterande familj. Packade korv, kött och potatissallad. Grillkol och tändvätska. Sen gick vi till lekparken! Jättemysigt! 
Algot fick en provisorisk stol av några däck vi hittade i parken. Hilma sov sig igenom den mesta tiden. Algot och Jackson röjde på och Teo kröp ner i vagnen som vanligt! ❤

Tradition

Veckan som gått har varit sjukt tuff. Mycket tankar kring det som hänt. Mycket tankar på hur enkelt det är att dö. Att det lika gärna kan hända oss. Letade bilder på min kollega till en minnesbok vi gör från jobbet, Mycket minnen som kommer upp när man letar genom åren i bildarkivet om både min kollega och andra händelser förr. Det är konstigt, sorgligt och overkligt. Jag skall försöka släppa det i helgen en stund. 
 
Så jag tänker nu vända helt och berätta om något roligt. För 2 helger sedan var jag iväg på den årliga räkbåtsturen med gänget. Dock så bytte vi ut misan som inte kunde mot mamma i år. Jättekul att hon ville hänga med oss! Det blev döttrar och mamma häng! 
 
Kvällen startade med stress. När vi gled in till stan upptäckte vi att det var vägbyggen ÖVERALLT! Alltså verkligen. Vi kom inte in till båten med bil. Vägen var stängd och vi var inte sena först men så pass sena att vi inte hade hunnit köra runt hela stan för att åka in från andra hållet. Så pass sena att båten skulle hinna åka utan oss. Detta slutade med att mamma fick hoppa ur bilen. Klättra över byggstaket och krypa i gropar för att springa till båten och säga att vi var på väg! Jag gled in på trottoarer och parkerade tillslut i panik mer eller mindre utanför en lägenhetsport. Skit samma. Sen sprang vi.
 
Vi hann. Där stod mamma i fören och vinkade åt oss. Vi var jätte sist! Haha. Så jävla bra start! 
 
Sen åt vi så det stod härliga till! Alltså. På riktigt. Jag åt tills det tog stopp och då menar jag inte att räkorna tog slut utan att min kropp var såå full. Gött!
Underbar kväll. Jag var inte riktigt sugen på att åka iväg. Men jag är glad att Johanna tog tag i allt och fixade för det behövde jag mer än vad jag trodde. 
 
I år var vårat bordssällskap ett nysvenskt par med en son. Sonen var hur festlig som helst. Han dansade på bänken och high fiveade alla i gången. Kul. Trubaduren var oxå klockren. Jättebra drag. 
 
Somnade gott efter den kvällen🦐❤
 
 Ps. Vi hade inte fått böter som tur var efter den fina parkeringen jag gjorde. Puh. Check😂
RSS 2.0