Projekt Staket

Så. Jag har en hund. En gång i tiden var han duktig och väluppfostrad. Han är det lite grann fortfarande. Men han stannar inte på gården om det kommer en hund utanför. Då springer han dit och skäller lite på dom. När vi bodde i andra huset så låg ju huset en bra bit från vägen. då sprang han inte till hundarna. För långt för lathunden. Då skällde han bara när han såg dom. Nåja. Dock så blir ju detta ett problem när vi nu bor i ett tätbebyggt område med massor av hundar. Hunden måste stanna på gården. Projekt staket var igång!
 
Den här gången har jag gjort en steg för steg video:
Dock så är faktiskt inte dubbelgrindarna klara än. de ska få gångjärn. Sen är det helt klart. Men nu stannar hunden i trädgården iaf. Check.

Däckbytardag

I söndags var det dags att byta däck på bilen. Jag och ungarna hade såklart sovmorgon innan vi for iväg mot mina päron för däckbytardag med familjen. Algot kröp ner hos Ruben för lite morgongos.
Sedan lyckades jag typ matcha ungarna. Omedvetet. 
Blåa tröjor. Bruna byxor. Blåa strumpor. Två perfekta små avkommor.
Vi hann även att tatuera oss🕷
 
När vi anlände till dagens aktivitet var lyckan i princip total för algot. Bil häng. Jag hade tänkt att han kunde leka i trädgården medans vi fixade bilarna. Så fel jag tänkte. Han ville ju såklart vara med. Han är så himla intresserad av allt. Så himla tacksamt Att han inte behöver en lekpark. Ett Lekland eller leksaker för att ha kul. Byta däck på bilen var ju svincoolt. Inga problem för honom att hänga med oss. Han hjälpte till att skruva både av och på däcken. 
Några WOW avverkades. Han hjälpte till att hämta bultar. Att rulla däcken och fylla på luft.
Kjelle började tvätta alla bilar. Självklart hjälpte Algot till även med det. 
Så nu har vi både sommardäck och en ren bil. Check. Mysig dag tillsammans med familjen. Det blir på något sätt kul att göra detta ist för ett tråkigt måste. 

Bästisar+sol=fredagshäng

Förra helgen inleddes på bästa sätt. Med Bästis-häng. Korvgrillning. Barnen lekte. Alla var glada. Solen sken. Även David joinade oss efter jobbet. Men han fastnade inte på bild denna gång. Jag var oxå där iofs. Jag är alltid med ifall någon undrar. Men någon måste ju stå bakom kameran🙃📸🎬📽
Ett hjärta dök upp på väggen. Jag tror inte jag behöver säga något mer. Kärlek. ♡
 
RSS 2.0