Ruben 1 månad

Vart fan tog den här månaden vägen. Ungen kom ju nyss. Typ igår! Sjukt är vad det är. Man uppfattar inte tid längre. Eller har man någonsin gjort det. På samma sätt som att det känns som att han nyss kom. Lika mycket känns det som att han aldrig INTE varit här. Han har ju alltid funnits i vår familj. 
Den senaste månaden har iaf gått lite i bebisbubblans tecken tror jag. Iaf de 2 första veckorna när vi var hemma allihopa. Sedan drog vardagen igång och det rullar på. Alla barn sköter sig exemplariskt. Ruben är som sin brorsa en ganska tystlåten kille. Ja. Han gråter när han är hungrig och har ont i magen. Stackars liten när magen krånglar. Kvider och åmar sig. Men mer besvär är det inte just nu. Trots magen så sover han jättebra. Det räcker i nuläget att jag sträcker ut min hand ner i spjälsängen och lägger lite tryck på magen så somnar han om. Skönt att det funkar. Skönt att han ändå kan slappna av på nätterna och faktiskt sova. 
På mornarna ligger vi och slumrar såhär en stund tills vi går in och väcker brorsan. Bara för att få lite gosstund!
 
Imorse var det alltså dags för 1 månadskontroll av den lilla pruttungen. Nuvarande vikt är 4560 gram och längden står på 54 cm. Han är en stark kille som fick klart godkänt👍 visste jag väll. Innan bvc hann vi med ett stopp på jobbet för att säga hej. Man måste hålla sig uppdaterad när man är mammaledig. Se till så de saknar en ordentligt.
Ozzie är för jädra go. Han älskar verkligen bebisar. Han var lika försiktig och nyfiken när Algot var bebis. Låg alltid med nosen i babyskyddet när man var där. Fina Myshund! 
 
När allt var avklarat åkte vi hem för att packa ur vagn och göra oss iordning för utelek efter hämtning av Algot. Alltid lika glad kille att få vara ute. Och Ruben sov i 3 h. Först ute och sedan vidare i mjukliften inne. Skönt.
Algot fick en egen liten släde av mormor som vi premiär testade idag. Såå glad!❤
Men alltså. Älskade pöjk. Jag får inte nog av dig. Hur kan man älska någon så här mycket. Jag börjar typ grina nu. Algot är helt klart min bästa vän. Vi har så kul ihop. Ja men titta på honom. Finns ingen finare!❤
Fina älskade små liv. ❤

Ny vecka

Algot har börjat vilja sitta och pyssla mer. Vill gärna rita. Måla. Dega. Spela spel. Dock så hindrar myrorna i brallan honom lite än så länge. Men han vill gärna. En stund. I måndags blev det kritor och målarbok.
Hann med ett besök på Ica till förmiddagen med mina fina små pruttungar. Algot fick en sån "varsegod barn!" Banan. 
 
Men hur startar man egentligen en ny vecka på bästa sätt? Jo man hämtar extraungarna från skolan så de slipper fritids och vi får sällis❤
Bästa gänget! 
 
Medans de lekte så där bra som de alltid gör så gjorde jag smoothie för första gången i mitt liv. Det blev med päron, banan, hallon och några vindruvor. I med lite naturell yoghurt och så blev det smaskens!
Skåål! Den fick MVG av ungarna. Speciellt Algot. Han verkligen svepte sitt glas! Kul. Det blir det mer av! Dock så är jag själv visst ingen smoothie människa. Men jag behöver ju bara göra den! 
 
När klockan slagit alla-slutar-jobbet kom alla vuxna hem och det blev hamburgare till hela högen. Vi klämde även in 2 klippningar. Tilda och Theo fick nya frisyrer som jag inte fotade. Inte maten heller men jag lovar att vi åt. Och gott var det med 😎 jag lovar oxå att Tilda och Theo vart snygga! Hallå. De vart ju klippta av mig!😉
Som alltid en dag/kväll med toppbetyg när man hänger med bästisarna❤

Sysslingar

I söndags fm grävde Algot i min pyssellåda och hittade målarfärger. Så det blev på med målarrock pensel. 
Konstverk på gång. 
Konstverk klart. 
 
Till eftermiddagen hade vi ett planerat besök. Davids farmor och kusin ville komma och hälsa på Ruben. 
Syssling gänget😍
Och bästa gammelfarmor som kom med alldeles för mycket i present. Men vi uppskattar det. Och dig!❤
 
Det blev fika med godaste tårtan som farmor fixat. Alltså. Såå god tårta. Kan vara så att den är min favorit. 
Ungarna satt stilla hela fikat. Okej. Myror-i-brallan-algot försökte iaf😂
Fina kläder fick Ruben. Hur snygg kommer han inte bli i dom! Tack! 😚 Algot fick en super Mario bil som han i skrivande stund städat väldigt bra. Så ingen bild. Kan vara så att David städat den oxå pga den fina melodin som spelas flitigt under hela leken. Han fick även ett jättecoolt sugrör. En traktor som brummar när man dricker. Wow!
Brum brum. 
 
Mysig dag som avslutades med nya söndagskvällstraditonen film och kvällsmat.
Den här kvällen blev det tacos och "hitta doris". Förra helgen såg vi "hitta nemo" så det kändes som en fin uppföljning. 
RSS 2.0