En helt vanlig vardag

Efter allt rännande de sista veckorna här behövde vi. Jag iaf. En hemmadag. Det tär på en att flänga fram och tillbaka med 2 ungar. Släpa på packning och matvaror. I och ur bilen med både barn och vagn och Fan och hans moster. Idag vaknade barnen kl 6. Jag tänkte INTE gå upp klockan 6. Jag tvingade barnen att somna om. De somnade om. Och vi vaknade 0930! Gött. 
 
Eftersom Algot fyller 2 år på måndag. Wihoo. Vankas det kalas här på söndag. Behövde fixas lite. När Ruben sov sin förmiddagslur klippte Algot och jag gräset. Han är ju så jävla fantastisk den ungen. Han satt stilla i mitt knä under hela klippningen. Jag frågade om han tyckte det var kul. För han sa inget. Han bara satt där. Mmm svarade han. Nickade och svängde lite på ratten. 
 
Då min klippare är en gammal jävel finns inga nymodernigheter som tex multiklipp. Så man måste kratta upp gräset efter klippningen. om man inte vill få med sig allt in i huset vill säga. Det vill inte vi. Algot och jag tog en varsin kratta och samlade ihop allt. Sedan körde vi. Till Algots förtjusning. Fram släpet. Och slängde i det överblivna gräset. Vi. Jag. Backade med släpet in till "komposten". Ja. Jag är en naturbegåvning på att backa med släp. Jag bara måste påpeka det för jag blir sjukt imponerad av mig själv. 
Tömning. Check. 
 
Färdigt arbete kräver belöning. I detta fall blev det en åktur i släpet. Lycka! 
Behöver jag säga att han satt kvar och lekte i släpet typ en halvtimme efter parkering. Haha. 
 
Sedan var det dags för tvätt. 
Studsmattan går nu att hoppa i utan att få pollen på hela kroppen. Nytt kommer väll imorn. Då kan man rulla sig i fräsch pollen ist för gammal😂
 
Det blev tvätt av Algots utebilar med släp. Utemöbler och sådant diverse. Och så lekhuset. 
Algot spolade lite på huset och mycket på mamma. Mamma var skitig. Nu är mamma ren. 
Sedan blev det tvätt av Algot. Att ha solbrillor i duschen är sedan gammalt. Hur duschar ni? 
 
Dags för belöning igen. 
Nyduschad. Jag försökte med en papperstallrik att få glassen som missar munnen att hamna där på. Det misslyckades. Algot fick duscha igen. Det är nu glass på både kuddar. Handduken och överdraget. Nåja. Vilken tur att vi har tvättmaskin. Men ett plus att jag försökte åtminstone. 
Innehäng behövdes en stund. Här inne är det svalt. 
 
Till eftermiddagen kom Matilda hit. Hon skulle titta på lite bebiskläder jag sparat till henne. Hon stannade på middag och tills ungarna gick och la sig. Jättemysigt besök. Vi lyssnade på hennes bebis i magen med min hemma-ultraljudsmaskin. Träff direkt. Vi spelade in hjärtljuden. Sånt kan ju vara mysigt att ha som minne❤
 
Härlig hemmadag. Fullt ös. 
Jag avslutade den här. På trappen. Jag och Heineken. Heineken ligger nu i soporna (nej. Jag sopsortetar inte. Stoppa pressarna!) och jag ska krypa ner under täcket och somna till ljudet av Rubens ljuva andetag. Ok. Han är snorig så det brölar lite. Men iaf. Godnatt❤
 
 

2-dagars

I tisdags behövde mamsen skjuts in till usö. Hon skulle få en ordentlig titt på sin onda fot genom en magnetröntgen. Nu hoppas vi att de hittar något fel som går att åtgärda! Grabbarna och jag tog en tur på stan under tiden. Jag skulle vilja hitta någon sommarklänning som passar min nya ännu kurvigare kropp. Suck. Nope. Det hände inte. 
 
Nåja det blev en fin stund tillsammans och mamma joinade oss när hon var klar för en lurre.
Jag borde nog ta ut mina killar i en stad lite oftare. Det var som värsta upplevelsen för Algot. Han gick typ och sa Wow hela tiden. Haha🙈
Men.. Självklart var det en grävmaskin som tog hem priset.
 
Dagen efter var mamma ledig och då hade vi planerat häng redan. Vi startade dagen med ett besök på lithells. 
Korv till kalas. Check. 
 
Sedan var det dags att svida om till nästan naket. Det var dags för strandhäng! Alltså Algot älskar verkligen att bada. Han älskar det mesta men han ville inte gå upp fast han skakade efter ett tag. 
På "barn" sidan var vattnet ljummet och gött.
På "vuxen" sidan. Liite kyligare. Men vi simmade och lekte en stund ändå. Det kom en familj som hade en leksugen hund med sig. Algot fick lov att kasta bollen och jisses vad han skrattade. Shit. Hahaha. Han hade såå kul. Jag tror han lekte med hunden i närmare en timme. 
Ruben hängde på bryggan. På filten och i vagnen. Liten naptime hanns med. Glömde hans keps så en snuttefilt fick agera huvudbonad dagen till ära. Funkade.
Bästa hänget. Vi är lyckligt lottade som har en mormor som vill hänga med oss på sin lediga dag❤
 
RSS 2.0