Universeum

Lördagens lisebergsäventyr var hur kul som helst! Vi somnade ovaggade igår kväll!
Idag va planen: checka ut, minigolfa och universeum och så blev det! 
Nästan allt på lisebergsbyn va tipptoppnotch! Och även minigolfen! Hit kommer vi nog åka igen! 
Det vart några vändor i vattnet haha!
Efter minigolfen avslutade vi med en glass i solen och sedan for vi mot universeum! Väl där fick vi se massvis med äckligt stora fiskar, hajar, ormar, apor, fåglar och diverse småkryp. 
Sedan gick vi in på de mer fysiska våningarna. Där fick vi uppfinna, klättra, leka skalbagge, gå balansgång, reaktions test, klura med kuber, lära oss en del om rymden och testa på olika austronaut och rymd grejer och mycket mer! 
Mammut museum fanns på toppen, det va ju intressant men att bara gå och titta och läsa är alldeles för rastlöst för mig! Det händer för lite, inget som rör sig.. jag hinner bli uttråkad.. det är synd för David gillar verkligen sånt..
Alltså den skalbaggedräkten som David har på sig! Det är kardborre som man fastnar med på väggen, jag höll på att kissa på mig vad kul när han hoppade upp och försökte fastna på väggen. Det funkade inte utan han gled ner igen, haha man måste nog vart där! 
 
En dag till full med aktiviteter! Inte lika kul som liseberg enligt mig men väl värt ett besök, dock har nog ungar roligare än vuxna här. Jag gillade akvariet bäst och David gillade nog aporna mest tror jag, de va föresten väldigt nyfikna och vid några tillfällen trodde jag att de skulle hoppa på oss! Haha 
 
När vi kom tillbaks till husbilen hade vi fått en fin gul lapp som talade om att vi inom 8 dagar måste betala 600kr till västtrafiken.. yeeey! Härlig avslutning på dagen! 
 
Hemfärden va lååång... men nu ligger vi under täcket HEMMA, så jädra skönt efter en intensiv helg! Upp och jobba snart igen! 
 
RSS 2.0