En lördag

I det här huset var det tomt. Det var tvunget att åka och handlas. Något bland det tråkigaste som finns är att handla. Men men. Det var bara att packa in familjen i bilen och glida iväg.
Algot gillar att handla. Han gillar även sina blöjor. Mysigt sällskap i kundvagnen.
 
Vi behövde även lite IKEA grejer så ett stopp där plus matintag hann vi med.
David är på bilden inne på rester från mig och Algot. I den här familjen slänger vi inte mat😂
 
Sedan var det dags för Algot att sova.
Bland matköp, blöjor och pottor slog han igen de små blå för en stunds chill😪
 
Till eftermiddagen hann vi bara vara ute och leka en stund på gården. Sedan var det dags för kvällsmat. 
Det blev tacos framför Tv:n denna lördag.
Algot tyckte nog det var lyx! 
 
Sedan var det läggdags. Det är så kul att se utvecklingen på Algot. Nu förstår han i princip allt vi säger och minns verkligen våra rutiner. Går till toan och sätter sig på pottan. Väntar in tandborsten. Borstar tänderna. Vi tar på pyjamas och han går sedan direkt till trappen. Klättrar upp och går raka vägen in till sitt rum. Väljer en bok och sätter sig i mitt knä. Vi läser och sedan ger han oss pussar och kramar och eventuellt dansar en innan läggdags dans. Sedan ställer han sig vid sin säng och inväntar i lyftning. Vi säger godnatt och går ner. Han somnar direkt eller så sjunger han en stund innan han somnar. Så ser alla kvällar ut. 
 
Men igår vetitusan alltså. Han låg och sjöng och pratade. var helnöjd iofs. men han somnade inte. Alltså. Vi lägger honom straxt efter 19. Senast 1930. Igår slocknade han inte förens 2115! Då hade han gått igenom en hel låtlista. Haha. Ja vad ska man göra. Vi är inte vana att han inte somnar så man vet ju fan inte vad man ska göra. Men han låg där uppe och grejade själv tills han tillslut somnade iaf. På måndag börjar vi nya tids rutiner. Vänjning inför dagisstart. Ingen mera sovmorgon för den lille sjusovaren. Spännande! 
Avslutar med en bild på mig och "Ruben" som börjar bli väl synlig. Och livlig med för den delen. Kul! 
RSS 2.0