Barn gör inte som vi säger. De gör som vi gör.

Som rubriken säger. Det stämmer till viss del. Algot härmas flitigt så man får tänka på vad man gör. Dock så är han även väldigt bra på att lyssna. Han förstår i princip allt man säger. Även om han leker och är inne i sitt och man säger något så avbryter han och gör det man sagt eller föreslagit fast det inte såg ut som han lyssnade. Bra Algot. Du är våran älskade lilla A-unge.😎
 
En rolig grej hände igår. Vi höll på att städa upp leksakerna och Algots smutsiga strumpor låg på golvet. Jag sa åt Algot att lägga sina strumpor i badrummet. Han hämtade strumporna sedan stod han och tittade bara. Jag tänkte att han kanske inte förstod vad badrummet var så jag sa istället- lägg strumporna på toaletten. Han gick några steg. Stannade. Tittade på strumporna och sedan på mig. Jag sa igen. Gå och lägg dom på toaletten. Han gick inte. Så jag upprepade mig. Tillslut gick han iväg och kom sedan tillbaka utan strumporna. 
 
Kvällen gick och det hanns med lek, kvällsmat och bolibompa. När det var dags att göra sig iordning för natten med tandborstning och vi kom in i badrummet hittade jag detta: 
"Gå och lägg strumporna på toaletten" fattade han alltså som lägg dom i toaletten. Haha😂 nu förstår jag varför han stod och stirrade på mig innan han gick iväg. Han måste nog ha stått och funderat på vad jag menade och tänkt "varför ska jag lägga dom i toaletten. Men aja" haha. Så himla roligt!😂🤣Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0