Julbord

Efter fredags eftermiddagens hårsalong blev det dags för både mig och David att gå på julbord. Våra jobb hade prickat in både samma kväll och samma tid för det. Barnvakten i form av min mamma anlände lagom till middagen så hon och Algot käkade medans jag gjorde mig snygg inför kvällen. Davids jobb skulle på eztrad. Lite avis måste jag säga. Det var ju en succé när David och jag var där. 
Mamma klänningen jag köpte i somras passade fortfarande. Wehoo. Jag köpte ju även tunnare tights häromdagen. Det visade sig vara strumpbyxor. Att vara höggravid och traggla på sig ett par svintighta strumpbyxor var ju inte det lättaste fick jag svettigt erfara. Puh. Men jag klarade Det! 
 
Pussade barnet Hej då och sen for jag mot jobbet där bussen skulle avgå klockan 1745. Jag hann precis. 30- 40 minuter senare anlände vi till kvällens frossa. Olshammars gården. Jättemysigt litet ställe. 
Jag bara älskar julen med belysningen🎄
 
Vi intog våra platser, beställde dricka och när servitören gav klartecken var jag först ut att hämta mat. Haha. 
Helt okej julbord. Det var inte det bästa jag ätit men klart godkänt. De hade någon potatis röra som var svingod. Min favorit är och kommer allltid vara julskinkan. 
Gänget!
Juligt och fint som det ska vara! 
 
När det var dags för hemgång var jag sååå mätt. Jag var så full i magen. jag har ju svårt att gå normalt sett. Ikväll var det ännu värre. Men det var det värt. Jag älskar julbord och kul att vi får testa nya ställen varje år. 
 
När jag kom hem hade mamsen dammsugit, plockat ur diskmaskinen, tagit ut soporna och hunden. Hur bra mamma har jag inte! Hon är fantastisk❤ Allt hade dessutom gått utan problem med Algot. Han skötte sig som vanligt. 
 
Imorn väntar en kul dag med delar från davids gener. Men först lite sömn. 
 
Natti😪
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0