Vad har hänt?

Så där ja. Då var jag tillbaka. Det blev visst en paus. Har vart sjukt mycket ett bra tag. Har helt enkelt inte hunnit med att hänga här. 
 
Finns massor jag skulle velat skriva om. Okej. Vi drar en liten genomgång:
Efter valborg hade jag en traditionell kodjo-dejt med Bina. Vi har sett honom några gånger och vi fick skratta även denna gång. Lilla Malte fyllde 1 år. Vi var självklart med och firade! Även mamma har fyllt år. Vi överraskade henne med att gå på cirkus! 
Våran älskade männsko-Theo har hunnit fyllt 7 år. Presenten blev en supersnygg cykelkärra som David knåpat ihop. 
Det var dags för premiär av kosläpp för både mig, David och Algot. Dock var alla traktorer det bästa på hela den dagen. Far och son var nöjda. 
Vi har hunnit träffa nytillskottet Valter. Äntligen. Liten bebis som tillhör Eric och Frida! ❤
Jag gav Jackson en tidig present i form av en bamseföresrällning. Så vi hade nästan en hel dag för oss själva. Mysigt.
Vi har hängt i stadsparken med vänner för både krypning. Tuffetåg och loppis. 
Vi har haft grillkvällar. Baddagar. Firat mors dag och jacksons födelsedag med familjen. Även David har hunnit med en födelsedag. Det blev en stor radiostyrd leksaksbil till honom. Vilken karl gillar inte leksaker liksom🤣 Vi har shoppat inför sommaren och lilla Hilmas dopdag. Och förra helgen hängde några på hästkraftens dag. 
 
Men det största som hänt. Det är att våran skruttunge fyllt 1 år. Han har firats i flera dagar. Fått många fina presenter, massa tårta och är en lyckligt lottad kille som har så himla fina människor omkring sig. 
På lördagen kom david-sidan. Så kul att vi har ungar på alla sidor oxå. Algot kommer aldrig ha tråkigt! 
Och på söndagen ellie-sidan. Min sida består inte av så mycket släkt. Ingen faktiskt. Det kan tyckas tråkigt. Men vi har ju alla dessa underbara människor.
Algots farmor kunde inte komma dessa dagar men hon och kent var här och firade en dag i veckan ist. Jag var tyvärr inte hemma då. Därav ingen bild. Det är jag som är paparazzin i familjen😎
 
Otroligt tacksam för att NI finns i Algots och vårat liv. 
Våran taktooooo-tokiga 1 åring❤ nu har han traktorer i varenda vrå här hemma! 
 
RSS 2.0