Sjukdomarna fortsätter, Bästis-häng och påskförberedelser

Jag blev supersjuk i onsdags. Nog för att jag varit lite förkyld men det här. Usch! Ungarna har dessutom inte varit sig själva nattetid de dagar jag varit sjuk så sömnen har blivit lite rubbad oxå. Ruben har sovit oroligt sedan sprutorna och vaknar flera gånger som att han har ont någonstans. Och Algot har kommit in till mig mellan kl 2-5 de senaste 2 nätterna och har haft svårt att somna om. Alltså. SÅ JÄVLA olägligt. Jag är HELT slut! Jag mår såå dåligt! Stackars mig! Jag vill bara krypa under täcket och vara sjuk!!!!! 
Imorse fick jag iaf på prutt ungarna lite kläder. Jag låtsades att jag inte var sjuk en stund och vi drog till ica och hämtade ut paket. Sedan mellanlandade vi några timmar hos våra bästisar innan vi drog hemåt igen..
Som vanligt massa hjärtan och spetsband❤
 
Men men. Ingen vila ingen ro. För nu är det påsk. Vi har ju alltid knytis hos mor och far på påsk. Jag tog på mig ägg och skinka. Det kändes lättast nu när jag är sjuk. Dessutom såg huset ut som "Hej kom för fan och hjälp mig". Efter några dagars sjuka ser man fan hur mycket man gör om dagarna ändå. För nu låg det grejer framme från flera dagar. Suck. Sjuk eller inte. Det var bara att ta tag i städning oxå. Vägrar vakna upp med det på påskafton! 
David kom till efm. Han och Algot fick leka utomhus medans jag fixade inne. Klart nu iaf. Imorgon ska jag fan lägga mig på gästsängen hemma hos pärona och tvinga någon annan att ta hand om barnen och laga maten för nu orkar jag inte mer. Jag måste fan få en paus! Håll tummarna för att jag får vara sjuk ifred inatt.. 😣🤤😭
Godnatt! ❤
RSS 2.0