Ruben 3 månader

Ruben fyller 3 månader på fredag. Shit. Han är ju snart vuxen. I tisdags var det dags för besök på bvc och de obligatoriska sprutorna! Vi åkte som vanligt dit lite tidigare när Algot är med. Han tycker det är så kul att leka i väntrummet. 
När vi klev in fick Ruben direkt strippa. Han vägde 6970g och mätte 61cm. Han har växt 5 cm sedan sist och bvc sköterskan var tvungen att mäta om honom för hon tyckte det lät mycket. Men 5 cm var Det! 
 
Så var det dags för sticken. Algot tittade på. Ruben blev såklart ledsen när de två långa nålarna fördes in i hans små gosiga lår. Aj! Men när de två sköterskorna skallrade med sina nycklar glömde han direkt bort att vara ledsen. Så duktig! 
Fina lilla unge. Han är nu superstadig och håller sig uppe länge när man lägger honom på mage. Dock så är det väldigt jobbigt! Inte så starka ben. Han trycker emot lite men. Han är mest som en hösäck🤣 i lördags lyckades han vända sig från rygg till mage för första gången helt utan hjälp. Han fastnade med armen men jag lät honom vara. Det tog en bra stund innan han lirkade loss den men han gjorde Det! Efter det har han inte ens försökt igen. Haha. Men oftast ligger han på sidan och pratar med sin tiger. 
Världens gladaste kille ändå. Han sköter sig mer eller mindre själv hela dagarna. Bara han får mat så är han nöjd. Det är verkligen enda gången han gråter. När han är hungrig. Och mår dåligt såklart. Nu efter sprutorna har det varit lite gnälligt. Han fick lite feber men det har varit jobbigast för honom nattetid. Svårt att helt slappna av. Som att han har ont. Så det har blivit några fler uppvak inatt. Men aldrig ihållande vaken utan skriker till mest och sen somnar om igen. Plutt❤
Igår kväll skrattade han för första gången för att jag var "rolig"! Så gulligt! Vi satt och pratade och så sa jag buuuu då skrattade han till. Så självklart gjorde jag detta X antal gånger till! Fick några skratt av det sen gick mungiporna åt andra hållet. Ja. Nog får liksom vara nog. Haha. 
Självklart är han världens finaste lilla bebis❤
 
Efter bvc besöket hängde vi ute hela eftermiddagen. Det var såå fint väder. Strålande sol. Vi fixade lite påskpyssel. Algot hjälpte självklart till! 
Fram och baksida är nu pyntat! 👍 snart är det påsk. 
www.mammabina.blogg.se
2018-03-30 @ 08:40:01

Glad påsk på er 🐣😘

www.mammabina.blogg.se
2018-03-30 @ 08:40:03

Glad påsk på er 🐣😘
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0