Ruben 5 månader

Inatt vet jag inte vad som hände med barnen. Ruben vaknade inatt och låg vaken nån timme. Inge ledsen eller så. Han kunde bara inte somna om. Det hände en natt förra veckan oxå. Men han låg där i sin säng och trallade. Självklart kan inte jag somna när han är vaken så jag låg där snällt och väntade. Jag testade självklart med mat och buffa på honom. Men han ville inte ha mat eller bli buffad. Han blev bara glad av det så jag lät honom vara. 
 
Sedan vaknade jag runt 4 snåret av teo som låg och gnydde. Han sover alltid i fotändan på min säng. Där låg även Algot och klappade på teo. Teo vill inte samsova. Därav gnyendet. Jag gick in med Algot till sin säng. Han trodde att det var morgon och ville komma till mig. Jag hämtade välling och sa att efter denna ska du sova. Det är natt. Han somnade. I sin säng. 
 
Kl 0830 vaknade jag av det mysigaste jag någonsin varit med om! Det var någon som killade mig försiktigt i ansiktet. Jag öppnade ögonen och Algot hade krypit in i min famn. Med sitt ansikte 5 cm från mitt. Tittade på mig så himla kärleksfullt och killade mig ömt med sina små fingrar på min kind. Runt mina ögon. I pannan. Alltså. MYSUNGE❤ jag kan inte tänka mig ett mysigare sätt att vakna på❤
Du din fina unge. Jag får aldrig nog av dig!
 
Sedan var det dags att dra iväg. Det var dags för Rubens 5 månaders kontroll och sprutorna. Jag har pratat med Algot om det och direkt imorse när jag frågade vad vi skulle göra idag sa han: dokto. Puta. Så coolt att han minns saker nu. 
 
Ruben har nu blivit 66cm lång och väger hela 8560g. Stor kille! Algot valde utsiktsplats på en stol när sprutorna skulle ges. Ett två tre. Ruben började grina. Sen kom blubblor. Det var kul. Sen satte sig Algot ner på stolen. Drog upp sina byxben. Klappade på sina lår och sa puta. Haha. Nej det var bara Ruben som skulle ha spruta. Jag hade väll pratat om det så mycket så han trodde att han oxå skulle ha. Han vart minsann inte avskräckt av att se det iaf! 👍
 
Vidare mot vretstorp! Det var äntligen dags att träffa Eric och lilla Valter som blivit 1 åring! Vi var ju sjuka när det kalaset var. Så kul att ses. Algot klippte gräsmattan. 
Nyvaken bebis.
 
Vi fick grillad korv med bröd och lekte i den stora sandlådan som Eric byggt. Pratade ikapp lite och sedan var det dags för lite svalkande glass i solen. Bästa promenadvagnen till affären. 
Superbra med lite högre sidor. Fanns tydligen på jula. Ska nog skaffa en sån tror jag. Algot älskar ju verkligen släp och vagnar. Glassen intogs på en filt i skuggan. Algot satt och bröt av bitar från sin sandwich och matade Valter med. Så gulligt. Han är ju omtänksam min lilla gosse. Mysig dag!
 
Jag glömde ju att berätta igår! När vi kom hem från pärona så vände sig Ruben!! Wihoo. Äntligen! 
Sen gjorde han det hela kvällen. Och hela dagen idag. Att lämna honom på soffan på altan en snabbis för att springa på toaletten är ett minne blott nu. Såklart är det så coolt att se att han utvecklas. Han gapar som fan alltså när han pratar. Högt!! Han är jättestark i benen. Jättekul att stå upp. Sitter stadigt om än såklart inte själv. Han tycker att Algot är rolig. När han börjar fula sig skrattar Ruben åt honom. Så himla kul att se. Han är sååå kittlig. På magen. Under hakan. Haha. Mysprutt. Snart är han vuxen!❤
 
 
RSS 2.0