Shoppingtur och familjehäng

I lördags packade vi in hela familjen i bilen och for mot Marieberg. Vi stannade på mediamarkt och köpte fotopapper till min lilla skrivare och gled in på djuraffären och köpte ett bil bälte till Teo som inte får plats att trängas med en dubbelvagn i skuffen. 
 
En buffé senare släppte jag av David på Bauhaus för att låta Algot slumra i bilen. Han somnade nästan vid maten så det var behövligt. 30 minuter senare väcktes han pigg och glad för en eftermiddag hos mina föräldrar. 
Här sitter vi i bilen och väntar på David.
Vi släppte av barnen hos pärona och hämtade hunden för att åka tillbaks till djuraffären och byta bältet som såklart var alldeles för stort. Vi passade även på att svänga in på willys och shoppa inför veckan. 
 
Det blev tacosmys och häng fram till kvällen som blev lite för sent för Algot. Men vi var hemma till 20 iaf. Mer än så orkar inte en liten pruttunge. 
 
När söndagen kom var det dags för nya traditionen söndagsfrukost med våra bästa vänner. Det var bara att börja pälsa på oss när vi vaknade till 10 minusgrader. Brr. Men hemma hos våra vänner var det varmt och en fin frukost var uppdukad!
Nam nam.
Gänget! Ruben sov.
 
Det blev en Hel dag. Massa lek för både stora och små.
Algot är i som egna lilla lekvärld hela tiden. Han går runt och tittar och hittar nya saker att leka med hela tiden. Så himla nöjd! 
David gillar oxå andras leksaker😂
Här leker han riddare😎
 
Algot sov middag i stora sängen och sedan tog älskade Tilda och Theo med Algot ut för lite pulka och bob dragning i snön. Mysigt. Så himla duktiga! Det blev även lunchbuffé och vid 1630 åkte vi hemåt när de skulle dra till simskolan. 
Ingen kan undgå algots leende och de glittrande ögonen. Han älskar dom. Vi älskar dom❤ 
 
När vi kom hem hjälpte Algot till att laga middag.
Ägg. Pappa. Ägg.
Duktiga pruttunge❤
 
Vilken helg. Nu laddar vi för vardag igen!Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0