Skryt Lagom

Jag skryter gärna inte... eller Who am I kiddin, det gör jag visst! 
 
Många gånger har jag hävt ur mig: meh! Det där kan väll inte vara så jävla svårt att göra själv! 
Och det brukar visa sig att jag känner mig själv ganska bra! Så därför tänker jag nu skryta lagom..😜
 
Tex när jag och David nästan precis träffats så hittade han en tavla som han tyckte va snygg.. jag tyckte att det va onödigt att köpa en tavla för dyra pengar.. det där kan man ju måla en egen.. Ja visst gör det sa David med en lite ironisk ton.. sagt och gjort! 
 
Orginalet: 
 
Min tavla ritad på fri hand: 
Jag är inget proffs men bra jävla nära om jag själv får sägat! 
 
Nu har jag skrytit klart för idag!😉

När husdjuren tror att det är de som är barnen

Vi har en hund och en katt. Teo och Telma. De har allt de behöver. Egna sovplatser, leksaker och diverse djurgrejor. 
Snart kommer vi få en bebis som vi än så länge kallar för Göran. Han kommer att behöva ett eget rum, en vagn och egna leksaker som inte är täckta med djurhår eller tuggade på osv.. så vi har färdigställt ett eget rum till Göran och införskaffat vagn och så.. 
 
Teo tror att det är hans rum! Varje kväll mellan kl 20-21 går han upp hit och nattar sig själv.. supergulligt jag vet!😃 Det enda som är lite frustrerande är att han oxå tror att alla grejer är hans! Så alla leksaker och mjukdjur som Göran ska få är redan tuggade på eller dragna ute på gräsmattan. Försökt att ställt upp på hyllan men även där plockar han ner dom.
Psykar nallen. "Om de inte är till mig, vem skulle de annars va till liksom"😉
 
Sedan har vi det där med katter och små utrymmen. Telma är ju skitglad att vi skaffat en mysig vagn man kan krypa ner i och gömma sig i.. Tack husse och matte ni är bäst! 
Vi bestämde oss för att inte köpa begagnat då jag är lite kräsen och vill att Göran ska få ha nytt och fräscht tyg.
Nu är den splitternya och fräscha vagnen redan besudlad med katthår! Och även spjälsängen! Mmmmysigt säger Telma! 😈 
 
Alltså verkar våra djur tro att de är våra barn som får nya fina presenter.. de kommer få en chock när Göran kommer och beslagtar "deras" grejer...
 
Samsover med våra 3 "barn".. höhö

Bröst problem

Det ljuva gravid livet...
 
När man ligger på rygg så lägger sig brösten mot halsen då det är en stor mage som tar emot åt andra hållet. Och eftersom de kan liknas med silikonbröst nuförtiden så lägger de sig heller inte i armhålorna som annars varit ett alternativ (antar att jag inte behöver vara orolig för att det inte kommer ske igen i framtiden dock) detta resulterar iallafall i inga luftvägar! Då det i livet som gravid även ingår konstant nästäppa kan jag heller inte andas genom näsan.....
Skön och avslappnande stund i vilorummet på jobbet... 
RSS 2.0