Båttur

Lördag och det var dags för en utekväll. Det händer ju inte allt för ofta i den här ensamstående mammans liv. Och för första gången skulle barnen sova hos Sabina, Jonas, Tilda och Theo. Ingen var lyckligare än Algot. I en vecka har han pratat om det VARJE dag. Så kom äntligen dagen. Jag har ju värsta service vännerna oxå som kom och hämtade barnen hemma. Som Alltid har jag svårt att säga hej då när jag ska vara ifrån barnen. Men det gick bra. Jag visste ju att de var i fantastiska händer. 
 
När jag blev ensam fixade jag iordning mig och hann tillochmed att sitta ner en stund innan Johanna, Matilda, Linda och Madde dök upp för en för-öl eller två innan vi skulle möta upp resterande gäng i stan för en tur med räkbåten. 
Jag fixade lite popcorn till alla som fick högsta betyg. Tillochmed proffs på popcorn. (Naturbegåvning)
 
Matilda körde och dagen till ära fick vi åka polara och dunka lite plåt och skråla högt😂
Vilket raggargäng va!?😎
 
När vi gled bort mot båten står Sandra, Therese, Alma och Marika och väntar på oss. Vi äntrar båten och räkor plockas fram. Nu var vi igång! 
Sjukt gott. Mumsfilibabba. 
 
I vanlig ordning när man lämnar hemmet händer det alltid nåt! Efter maten satt vi uppe på däck och tittade och hejade på 2 män när de snurrade runt på de stora hjulen vid slussningen. Linda sitter på en stol. När hon reser sig hör vi en duns följt av ett plums. Vi tittade lite frågande på varandra när Linda sen utbrister -det var min mobil! Åh nej. Telefonen, som hon köpt ny för bara nån vecka sedan, gled ur fickan och fortsatte sedan mellan religen och rakt ner i Svartån! Höjden av otur. Fan. Sen började vi skratta. Men vi var egentligen inte glada. 
 
Fanns ingenting vi kunde göra. Så vi gick tillbaks till våra platser och tog en till öl. Just denna kvällen var det en speciell trubadur på båten. Min chef. Numera före detta chef iofs. Som höll låda för folket. Kul! Jag saknar redan jobbet men i mitt huvud har jag nog inte riktigt slutat helt än. Det var kul att se Kenth där på båten.
Kenth in action. Eller kungen som han själv skulle uttrycka sig.✌🏻
 
När båtturen var slut drog några hem och vi andra vidare till en uteservering och senare hamnade vi på frimis. Det här med krogen alltså. Jag har nog inte varit där på säkert 10 år men fortfarande har de exakt samma spellista på dansgolvet. Vi hade väll hunnit varit där i en kvart när en dam snubblar i trappan och självklart in i mig som blir dränkt av öl. Det var den frillan. Tack. Lät det inte förstöra min kväll och lyckades tjoa lite på dansgolvet. 
 
När jag senare precis hämtat ett stort glas vatten och ska gå genom dansgolvet och ut puttar självklart någon till mig så jag får detta glas över mig ist för att dricka det. Jihoo. Krogen is the shit. Om du vill ha gratis dusch av diverse vätskor. DÄR lackade jag ur. Krogen är INTE min grej. I'm done. Sååå jädra done! 
 
Skickade klartecken till skjutsen och medans vi inväntar den tar Johanna och jag en varsin kebabtallrik på ett hörnhak. Där sätter sig en kille hos oss, som efter en väldigt kort bekantskap, kände sig lite väl bekväm då han, när Johanna fick in sin mat, sträcker fram handen och tar mat från hennes tallrik för att sedan lägga tillbaks det! Och där lackade hon ur. 
 
Att det ösregnade så att vi även såg ut som "Hej kom för faan och hjälp mig" gjorde ju bara situationen ännu roligare. Alma cyklade hem. Hon såg ut som något man inte vill möta mitt i natten med sminket som levde sitt egna liv i hällregnet. 
 
Fantastisk kväll! Det här gör vi om tjejer! 
Sjukt snygga brudar innan regnet😍 kvällen var inte så hemskt som den låter. Det blev en skön och välbehövlig paus från mamma vardagen ihop med fina tjejer! 
 
 
 Och TACK Bina!
Bästa extramamman och extrasyskonen till mina små❤
RSS 2.0