En lördag

I det här huset var det tomt. Det var tvunget att åka och handlas. Något bland det tråkigaste som finns är att handla. Men men. Det var bara att packa in familjen i bilen och glida iväg.
Algot gillar att handla. Han gillar även sina blöjor. Mysigt sällskap i kundvagnen.
 
Vi behövde även lite IKEA grejer så ett stopp där plus matintag hann vi med.
David är på bilden inne på rester från mig och Algot. I den här familjen slänger vi inte mat😂
 
Sedan var det dags för Algot att sova.
Bland matköp, blöjor och pottor slog han igen de små blå för en stunds chill😪
 
Till eftermiddagen hann vi bara vara ute och leka en stund på gården. Sedan var det dags för kvällsmat. 
Det blev tacos framför Tv:n denna lördag.
Algot tyckte nog det var lyx! 
 
Sedan var det läggdags. Det är så kul att se utvecklingen på Algot. Nu förstår han i princip allt vi säger och minns verkligen våra rutiner. Går till toan och sätter sig på pottan. Väntar in tandborsten. Borstar tänderna. Vi tar på pyjamas och han går sedan direkt till trappen. Klättrar upp och går raka vägen in till sitt rum. Väljer en bok och sätter sig i mitt knä. Vi läser och sedan ger han oss pussar och kramar och eventuellt dansar en innan läggdags dans. Sedan ställer han sig vid sin säng och inväntar i lyftning. Vi säger godnatt och går ner. Han somnar direkt eller så sjunger han en stund innan han somnar. Så ser alla kvällar ut. 
 
Men igår vetitusan alltså. Han låg och sjöng och pratade. var helnöjd iofs. men han somnade inte. Alltså. Vi lägger honom straxt efter 19. Senast 1930. Igår slocknade han inte förens 2115! Då hade han gått igenom en hel låtlista. Haha. Ja vad ska man göra. Vi är inte vana att han inte somnar så man vet ju fan inte vad man ska göra. Men han låg där uppe och grejade själv tills han tillslut somnade iaf. På måndag börjar vi nya tids rutiner. Vänjning inför dagisstart. Ingen mera sovmorgon för den lille sjusovaren. Spännande! 
Avslutar med en bild på mig och "Ruben" som börjar bli väl synlig. Och livlig med för den delen. Kul! 

11 års kalas

I fredags var det dags att fira Gustav som fyllt 11 år gammal. Jisses vad tiden går fort. Sjukt. Snart är han tonåring. På riktigt! 
 
Vi vart sena så alla hade redan anlänt när vi gled in till vad som lyckades bli en fin och solig kväll trots en förmiddag med regn. 
Det serverades grillad korv och hamburgare och alla var på topphumör! 
 
Inte minst Gustav som fick en resa till Stockholm med hotellövernattning och huvudintresset att få se en match med svenska landslaget ihop med mamma johanna! Hur coolt! 
Fotbollsmatch, jeepåkning, bubbelbad och hoppa studsmatta. Och några pussar hanns med. Det blev en riktigt idyllisk kväll i solskenet🌞❤
Både Algot och David gillade nog el-bilen bäst. David har velat köpa något liknande ända sedan Algot föddes😂
Algots 1 års present från dom hade inte hunnit komma till 1årsdagen. Så vi fick med den hem nu. En superfin A lampa till vårat lilla A-barn. okej. Det står ju självklart för Algot då.... 😉

Kullerbytta, jobb och lyxkväll

Snart har ännu en vecka gått. Jisses så sjukt fort de här två första jobbveckorna gick. Det känns som att jag började jobba igår! Swich sa det bara! Det går bra på jobbet. Idag var dock första dagen sen jag kom tillbaka då jag kände att jag faktiskt gjorde lön för mödan. jag börjar hänga med liiite mer nu. Lite. Men jag är nog lite kontroll freak ändå. Jag är van att ha koll på allt. Det har jag inte nu. Att veta vad som händer och ha detaljerna i huvudet. Det har jag verkligen inte nu. Det är svårt att komma tillbaks efter 1 år och inte ens veta namnen på jobben vi har. Det är svårt att fokusera på det nya och inte gå åt mitt bekväma håll. Alltså med det jag kan. Som jag faktiskt inte ska jobba med nu. Jag gillar när det är lite stressigt och det är fullt ös på jobbet. Riktigt så är det inte i nuläget. 
 
Nog om det. Förra helgen hämtade jag Telma som var kvar i hällabrottet. Hon kände igen sig direkt jag släppte henne här. Hon kom tillochmed ihåg hur man öppnade myggnätsdörren. Hade tänkt ha henne inne ett tag till en början men allt kändes så självklart. Och hon sköter sig galant. Coolt att även djur minns. Vi bodde ju ändå här i 4 år jag och djuren.
Bad Algot hämta några leksaker häromdagen när han skulle bada. Han hämtade alla sina största traktorer och lastbilen. Haha. Algot och David har varit och köpt en svarv. Jobbarbrallorna åkte självklart på. Han fick jobba han med. Att putta grejer är ju hans grej. Även med häng 😉
 
Den lille pruttungen har lärt sig att göra kullerbytta. Så himla duktig. Han gör det klockrent. 1 år och 2 månader gammal. Bra jobbat mitt lilla A-barn😎
Att gå med ryggsäck däremot var inte det lättaste. Hur ska man gå?!
 
Nu är det snart helg. Vi firade in den redan ikväll med att käka ute. En oxfilé och en pepparstek senare var matkoman ett faktum. Men gott var det.
Algot hade redan ätit en stadig kvällsmat hemma så han fick lite småplock och gillar att dippa beasås i både knät och i huvudet😋
RSS 2.0