Time out!

Jag har påbörjat några inlägg här den senaste tiden, sedan händer det något och några dagar senare när jag loggar in ser jag att jag både glömt att skriva klart eller att ens posta något. Summan av detta är att jag inte har så stort intresse för det längre, inte just nu iaf.
 
Vardagarna fylls med jobb och sedan familj, vänner, sambo, hund och att färdigställa huset vi har.  Helgerna fylls och tiden till att skriva in mina händelser här ligger inte i fokus.. 
 
Tanken med blogg var för er att följa oss ut med husbilen.. det va kul! Det va roligt att skriva om nya ställen och folk, campingar, upptäckter i och med husbilen överlag. Nu när det är vardag blir det inte.så mycket nytt. Vi har vårat lilla liv här och med alla våra kära och ni ingår ju i våran vardag mer eller mindre. 
 
Så till er som fortfarande kikar in. Jag kanske postar ibland, defenitivt om det blir husbils roadtrip, men det kommer bli mer sällan. Jag kanske hittar intresset igen. Men inte just nu. 
Puss och kram från oss! 

Översvämmning

Jisses oh my god! Hallsberg is NOT the place to be idag! Jag har under morgonen fått bilder från de jag känner som bor där och de har det inte lätt nu! Igår hörde jag att det va en vattenläcka vid arbetsförmedlingen och att vägen va avstängd.. och under nattens oväder har det blivit översvämningar på flera håll.. folk går med gummibåtar och fraktar grejer, vissa försöker köra igenom vattnet men fastnar. Vissa tar sig fram med kanoter. 
Min syster har sin bil parkerad i översvämmningen och hon skriver till mig att vattnet bara stiger. Bäcken syns inte längre utan allt är en stor sjö! Jag är glad för min syster att de bor på 3dje våningen i ett lägenhetshus men förstå alla som bor i villaområdet och troligtvis har sjö in i vardagsrummen.. 
 
Nån som behöver en badring? 
Rea på fredrikssons i veckan? 
 
RSS 2.0