Projekt Nya rum.

Tanken är ju att Algot och Ruben ska dela rum lite längre fram. Alltså att de tar mitt rum och jag Algots. Men det kliade i fingrarna! Jag ville byta rum redan nu. Sagt och gjort. I tordags när jag lämnat Algot på dagis satte jag igång och kånkade möbler och Hej och hå. En timme senare var alla möbler i rätt rum. Sen följde några dagar av tillfixning. Det vart såå himla bra! Jag skulle gett Algot det rummet från start så här med facit i hand. Vad ska JAG med ett stort rum till. Jag sover ju bara i mitt rum. Det är ju Algot som har 40000 leksaker! 
 
Nedan följer 40000 bilder😉
 
Såhär ser hallen ut när man kommer upp:
Visserligen står det en tvättställning här varje dag. Men självklart är bilderna fixade så att det ska se bloggvänligt ut. Så klart. Mätstickan fyndade David för några veckor sedan. Så fin! 
 
Första och största rummet har nu blivit Algots. Det ser ut såhär:
Min Disney samling😃
Algot fick hyllan jag fixade till Rubens saker först. Slabbade på lite färg på lådorna oxå. Vart skitbra över köket. Mysigt liksom. Min sängstomme får agera bokhylla sålänge. 
Toppen på Teos (hunden) gamla cykelkorg vändes uppochned och blev förvaring till Algots gosedjur. 
Dressen är det första klädesplagget jag omedvetet tog på båda barnen efter att de föddes❤ kvällssagorna boken fick jag när jag döptes. Gillar att den är tejpad och välanvänd. Den är ju trots allt över 30 år gammal. 
 
Och så mitt rum. Och Rubens:
Inte helt klart i mitt rum. Jag ska ha upp något mer på väggen och jag ska inte ha olika gardiner som det är i nuläget. Haha. Solen lös in så jag var tvungen att lösa det fort✌ 
 
Som sagt. Vart SVIINBRA! Men är man en naturbegåvning så är man. 
www.mammabina.blogg.se
2018-02-27 @ 17:15:31

Det blev verkligen hur bra som helst! 😊
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0