Påskpresent

Algot kan verkligen roa sig själv. Det senaste är att vi ska springa runt runt runt. Det är ju öppet runt alla rum så man kan springa i en cirkel. Start i vardagsrummet. Genom Hallen. Sen Köket och vardagsrummet igen. Runt runt. Han ställer sig i position. säger Da-da-ding (klara-färdiga-spring) och så far han iväg. Det tar aldrig slut! Haha. Självklart måste mamma springa oxå. Då ska vi hålla hand. 
Eftersom vi aldrig ska sluta springa så blir det fan ett träningspass för en annan haha😂
 
Efter middagsvilan åkte vi till Ica maxi. Killarna fick ju en påskpeng var av gammelfarmor. Ruben sparar sin peng. Algot skulle få välja själv. Åh vad kul. Vi brukar gå och titta på sakerna men aldrig ta med något hem. Gissa om Algot var lycklig att han fick välja något för att ta med sig! 
Det var lite jobbigt att välja men när han hittade en lastbil med bilar på blev valet enkelt😂 så jädra biltokig alltså! 
Hela kvällen lekte han med detta! Tack gammelfarmor❤
 
Jag följer en tjej på Instagram som la upp ett recept som tilltalade mig. Det fick bli söndagsmiddagen! Jag handlade med det som skulle tillagas och körde igång. 
Man ska tydligen slänga på lite grönt innan servering men vi åt bara. 
Betyget? Algot total slukade 2 portioner och sa Goo. Det betyder att det var gott!!! Och det var det. Riktigt gott. Och enkelt! Ta bara egentligen allting på ovanstående bild och släng ner i en panna. Krydda lite och klart. Typ. 😂Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0