Status just nu

Influensan är väll typ veck nu. Ruben är frisk. Jag är dock hostig och snorig. Algot har snor i överflöd kvar och vaknade häromdagen med kletiga ögon som inte gett sig. När han vaknar på morgonen ser han för jävlig ut rent ut sagt. Stackars min lilla kille. Men ingen har iaf feber. 
Här är han ny tvättad från klet och snor. Besparar er en bild med Hur han ser ut innan tvätt. Ögonfluss antar jag. Har det inte blivit bättre imorgon så får jag ringa om salva. Sånt får man ju inte bara sådär. Man måste ju må skit en vecka först. Det är så den svenska vården jobbar. Men vi ska väll vara glada att vi har gratis vård för våra barn överhuvud taget. Så jag ska inte börja klaga där. 
Ruben är så himla stadig. Han sitter där man sätter honom. Dock så var ligga på mage bara kul en gång. Nu lyfter han knappt huvudet längre. Bara åmar sig och gnäller. Precis som Algot gjorde. Men håret. Alltså håret. Så jädra söööt! Det går verkligen inte att få ner. Det reser sig direkt. När han badar ligger det så länge det är blött. Sen reser det sig igen. Men det ska vara så där. Det är hans frilla helt enkelt😃
 
Algot. Och jag. Längtar verkligen tills Ruben kan vara med och leka. Algot är så gullig han försöker verkligen.
Pruttisarna❤
 
I söndags kom min brorsa Emil hit. Som för övrigt fick körkort i onsdags! Wehoo. Grattis till Emil. Bra jobbat!😃 anledningen till att han var här var för att jag lovat att klippa honom. Mamma följde med och var snäll och gick ut och lekte med Algot som inte vart ute och lekt på snart 2 veckor. Dock så var han inte helt på topp så det slutade med några tårar och innemys ist. Åter till klippningen.
 
Före:
Efter:
Hur snygg! Jag börjar bli riktigt bra på att klippa nu. Jag känner mig mer säker och vet hur jag ska göra liksom. Inte liiika mycket på måfå längre😃👍 men så är det väll när man klassas som en naturbegåvning😉
 
Idag fick jag ställa in tandläkaren och några andra möten jag hade denna vecka eftersom Algot är sjuk. Hoppas han kryar på sig snart. I helgen är vi bjudna på 2 kalas men jag får nog tacka nej till dom med och fira dubbelt när vi är friska ist! Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0