3 års kalas!

Jackson fyller år veckan som kommer. Idag var det kalas. Eller igår blir det eftersom jag skriver så sent nu. Vi hade en lugn förmiddag hemma. Lite bad på altanen och så åt vi mycket vattenmelon. Algot är så rolig. Han pratar såå mycket. Jag fattar ju såklart inte allt men han är ändå duktig på att visa vad han menar.
 
När klockan slog kalasdags svidade vi om. Så jäkla varmt och jag har Fan knappt någe som passar längre. Jag grävde och hittade en långklänning som jag bara använt en gång för att den är så lång så jag trampar på den. Annars passade den fortfarande. Jag gjorde det enda rätta i denna stekheta värme. Jag klippte av den. 
Tadaaa. Stekhet morsa. Check😂😂
Cooling på G😎 Algot hittade paketet till Jackson kanske en timme innan vi skulle åka. Han gick runt med det den timmen. Inte så att han försökte öppna. Han förstod att det var till jackson. Han ville bara hålla det. Paketet innehöll ett par sugrörsglasögon och asfaltskritor. 
Ruben lekte på filten och kunde sitta i typ 5 sekunder. Wohoo. A-barn✌😉🤣
 
När man ska ta EN bra bild på FYRA barn:
Mysiga bilder ändå blev det. Kusingänget😍
 
När vi skulle åka hem startades en slänga upp i luften lek vilket barnen älskade. Shit vad Algot skrattade. Det kittlades nog bra i magen. Blev coola bilder mot kvällssolen. 
Flygande pruttunge slocknade som en klubbad säl i bilen hem.. gött😴 tänk om en annan kunde somna i bilen och vakna under täcket i sin mjuka sköna säng nästa dag. Vem bär upp mig nästa gång?😎
 
Tack för en mysig stund familjen. Imorn ses vi igen! ❤Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0