Stora holmen

I tisdags for vi mot storstan. Köpte en bilstol till Algot. En där han har lite mer plats att röra sig. Och Snart kommer ju Ruben växa ur babyskyddet. Då passar algots gamla till honom. Tipp topp. Check. När vi ändå packat in oss i bilen kändes det onödigt att åka hem direkt. Så det blev ett spontant beslut. Vi åker till stora holmen. 
 
Väl där träffade vi ett väldigt keligt får som ville ta en "groupie"... 
Eller två🐑
Jisses vad tama djuren är där. Och sociala. Man kan ju tycka vad man vill om djur i denna miljö. Folk som kommer dit och kladdar. För liv och tar selfies. Grisarna som bodde där kunde konster! Sitt och snurra runt. Coolt!
Algot är så försiktig. Han stod eller satte sig ner och väntade på att djuren skulle komma till honom. 
Vi hittade en karusell som gick lika bra att köra bil i stillastående. 
Vi tog en fika stund på filten i skuggan där tåget åkte förbi. Tyvärr kunde vi inte åka tåget. Jag vågade inte lämna vagnen. Man vet ju liksom aldrig med folk. Nästa gång åker vi tåget!
 
Frukt och Risifrutti är alltid med i bagaget. Det fick bli mellis till lunch den spontanadagen. Huvudsaken är ju att de inte går hungriga de små liven. 
 
Vi hann även med lite pusskalas. Algot har blivit snål med pussar den sista tiden. Men Ruben. Han är undantag. Han får alla pussar. 
😍❤
Kändes som att hela stället var mest för större barn. Lekställningen och trampbilarna var Algot för liten för tyvärr. Djuren var iaf höjdpunkten. Det fanns en minigolfbana utan banor. Algot gjorde den till en hinderbana. Så fantasin är det iaf inga fel på. 
Det blev ändå en fin dag tillsammans med mina små killar❤
mammabina.blogg.se
2018-05-26 @ 07:08:31

Du får ta med slanglås nästa gång...eller oss! 😘

Svar: jag väljer er😍
Ellie




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0