Hallagårdens djurpark

När vi gick walk of hope vann vi ju inträdesbiljetter till en djurpark. Närmare bestämt hallagårdens djurpark. 
 
Helgen efter drog vi dit. Vi visste inte vad vi skulle vänta oss. Det blåste typ storm ute men vi var peppade ändå.
 
Vi gled dit till klockan 11 när de öppnade dörrarna och började våran tur. Först möttes vi av fiskar som vi inte såg och fåglar som snurrade runt i träden. Vi hittade korgar som var fyllda med ull från djuren de har på gården. Och vilket garn de gjorde av djurens ull. 
Det var spännande att känna på tyckte Algot. 
Vi gick vidare och hittade superstora kaniner. Getter. Ankor. Grisar. Får. Alpackor. Renar och Emuer. 
Ganska sociala djur. Man fick inte gå in till dom. Men grisarna kom fram och grymtade. Getterna stack ut hornen genom staketet. Ankorna förde ett jävla liv. Fåren lekte och alpackorna ville gärna sticka ut huvudena och hälsa på oss. 
 
Vi gick genom trollstigen och hittade några kompisar på vägen.
Algot ville dock inte känna på dom. Jag var super exalterad och sa wow kolla trollen! Algot sa att det var stenar så lättlurad är han ju inte iaf. 
 
Det tog inte så lång tid att gå igenom allt. Vi segade igenom och landade ändå på mindre än timmen. Lagom liten tripp med barnen. Är man intresserad av garntillverning och sånt är det nog ett intressant ställe. Är nog mysigare på sommaren dock. Då har de lite teater där såg vi på skyltar. 
 
Vi hade kul och avslutade med att kolla in cafét och loppisen de hade där. Jag hittade en färskpotatis skalare så jag var nöjd med dagen! 😄Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0